Etichete

,


 Dragele mele prietene, impartasesc cu voi bucuria de a fi realizat prima mea colectie de tablouri de primavara, pline de culoare, ghiocei, branduse, flori de cires, simbolul martisorului reprezentat de doi canafiori, alb si rosu, o barza aducatoare de vesti bune.

Ele pot fi daruite si de martisor, dar, mai ales, pot fi un frumos cadou de 8 martie pentru cineva drag. Oricarei femei ii place sa primeasca un cadou frumos, creat special pentru ea. Daca acest cadou este lucrat cu migala si daruire de catre o alta femeie, daca in acel obiect a fost pus un pic de suflet si daruire, atunci darul va fi cu mult mai apreciat decat un obiect rece, creat de catre o masina. Acea femeie careia ii este oferit un astfel de cadou se va simti cu adevarat speciala.

Daca v-ar face placere sa faceti o bucurie cuiva drag, unei colege, mama, prietena, daca v-ar bucura sa primiti de la sot un astfel de dar, sa stii ca eu cu acest gand le-am lucrat. Spre a fi daruite si primite cu inima deschisa.

Multumesc pentru inspiratie Mihaela si Neli! Prin lucrarile lor au sadit in mine samburele din care au crescut aceste creatii ale mele.

Va  invit sa le admirati, sa va spuneti parerea si sa va ganditi la persoana sau persoanele ce ar fi fericite sa le primeasca.

  Pretul unui tablou este de 25 de lei, dar zambetul si bucuria ce pot fi daruite odata cu el sunt nepretuite.

O primavara frumoasa se anunta de pe acum.

by vavaly

Anunțuri