Provocari verzi


Am raspuns provocarilor verzi lansate de Rux si de autoarele blogului Provocari verzi,  deoarece am dorit sa descoperim ce putem crea pornind de la tema propusa de inspiratele autoare ale provocarilor creative. Sub pretextul unor cafele aromate savurate impreuna, intr-o dimineata friguroasa de iarna, ideile au curs una dupa alta, oferindu-ne libertatea de a alege modelul dorit. cine ar fi crezut ca se pot crea atat de multe din minimum de materiale.

      Materialele folosite? O plasa de la portocale, un petic de ambalaj pentru flori, o floare quilling, o frunza quilling ramasa de la cine stie ce alt proiect (ideea este sa transformam totul, nu sa irosim), multe zambete si voie buna. Toate acestea laolalta s-au transformat intr-un martisor vesel ca simbol al primaverii mult dorite, dar si a bucuriei nostre de a crea impreuna accesorii handmde.
         by Maria
Reclame

4 gânduri despre „Provocari verzi

  1. Multumesc, Oana! Ma bucur nespus ca am reusit sa ma alatur manutelor indemantice si in aceasta minunata provocare! Succes tuturor, iar tie felicitari pentru asa un proiect inspirat!
    Mii de imbratisari!

  2. Multumesc, Rux! A fost interesant sa descopar cat de multe poti face cu atat de putine materiale! O provocare minunat aleasa!

Comentariile sunt închise