Bradut de ipsos decorat in tehnica decoupage


    Iarna abia impodobita cu fulgii mari de zapada ne ofera iarasi impulsul de a lucra la proiectele specifice anotimpului alb. Matei este indragostit de Roata Olarului si nu inceteaza salucreze constant cu lut si apa. ultima reusita a fost un con din lut pe acre dupa uscarea completa am ales sa-l decoram cu tehnica servetelului pentru a prinde conturul unui bradut de Craciun.
    Matei a fost incantat de usurinta cu care adezivul pentru decoupage se intinde cu ajutorul pensonului; am lucrat impreuna de indepartarea primului strat de servelet decorativ – si singurul folosit de fapt – si la decuparea modelelor folosite: un om de zapada si un ren (fiecare imagine a decorat cate o parte a bradului de ipsos.
    Dupa imbracarea bradului de ipsos in stratul de servetel, Matei a acoperit inca o data, bradul ajutandu-se de un  penson lat (din cele folosite pentru pictura in ulei)  cu un al doi-lea strat de adeziv pentru decoupage. Am presarat din belsul glitter – pudra aurie si paiete rosii spre bucuria lui Matei care si-a amintit de praful de zane si de magia cu care acestea imbraca povestile despre craciun si Iarnă.
    Dupa uscarea completa a adezivului, bradutul a devenit translucid lasand sa se vada modelul servetelului decorativ stralucind, in toata splendoarea sa, cu ajutorul glitterului auriu, desigur.
Am finalizat proiectul odata cu impodobirea bradutului de ipsos decorat in tehnica decoupage-ului cu o fundita rosie din satin si o steluta aurie. Va invitam sa admirati micutul nostru brad in imaginile urmatoare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by Maria
Reclame

Un gând despre „Bradut de ipsos decorat in tehnica decoupage

Comentariile sunt închise