Felicitari quilling


Astazi va prezint felicitarile quilling la care am lucrat in ultima vreme.

Felicitarile cu fulgi de nea, flori rosii si crengute de brad le-am lucrat pentru doamnele educatoare de la gradinita. Desi au cerut multa migala, mi-a facut mare placere sa le realizez , rezultatul fiind unul foarte frumos. Pentru realizarea acestor felicitari as vrea sa multumesc celor care m-au inspirat prin munca lor si prin ceea ce ne prezinta cu mare generozitate. Modelul de felicitare l-am vazut la Inna si mi-a placut foarte mult. Desi nu aveam exact catonul care este acolo, precum si multe altele, cu mijloacele avute la indemana am incercat si eu . De asemenea admir si apreciez foarte mult felul in care lucreaza Mihaela  , ea fiind atat de draguta sa impartaseasca cu noi felul in care se fac crengutele de brad. Pornind de aici am realizat urmatoarele felicitari (pot fi asezate pe un birou ca si tablouri micute si vesele). Abia astept sa vad reactiile doamnelor educatoare.

O saptamana frumoasa tuturor.

by vavaly

Anunțuri

5 gânduri despre „Felicitari quilling

  1. Sunt tare dragute felicitarile realizate de tine, sigur doamnele educatoare au fost incantate de ele. Ma bucur sa aud ca te inspira ceea ce vezi pe blogul meu si ca unele tutoriale iti sunt utile.
    Iti doresc sa ai parte de sarbatori de vis!!!
    Craciun fericit!

    1. Mihaela multumesc ca ai venit sa le vezi si ca le gasesti dragute. Da, doamnele educatoare au apreciat efortul meu si le-a placut foarte mult ce am realizat iar asta este o mare multumire si o mare incurajare sa merg mai departe.
      Asemenea si tie, un sfarsit de an luminos si plin de bucurii alaturi de cei dragi!

Comentariile sunt închise