Zi aniversara – 3 ani


         Astazi trei copii sunt sarbatoriti cu toata dragostea de catre cei dragi lor. Trei mamici sunt fericite vazandu-si copiii cum au crescut de frumos, vazandu-i veseli si sanatosi. Trei mamici pe care soartea le-a adus impreuna odata cu nasterea acestor copii, le-a facut sa se cunoasca, iar inimile lor au simtit ca trebuie sa mearga impreuna pe drumul acesta.
       Da, astazi este ziua lui Dante, Matei si Denisa, doi baietei si o fetita, nascuti in aceeasi zi sub stele norocoase, intr-o zi magica de toamna. Implinesc minunata varsta de trei ani, trei ani plini de emotii, de impliniri, trei ani in care am invatat si am crescut impreuna foarte mult, trei ani bogati  si fericiti.
        Sa ne traiti dragile noastre minuni, sa ne aduceti bucuria pe care ne-ati adus-o si pana acum, sa fiti fericiti si veseli asa cum numai voi stiti sa fiti. Prietenia dintre voi sa dainuiasca peste ani, sa deveniti persoane puternice, increzatoare, sa va indepliniti cu gratie misiunea pe care o aveti in aceasta lume. Sa cresteti mari si frumosi, iubiti si iubitori va ureaza din toata inima mamicile voastre – Vali, Maria si Sandica.
Matei

 

Dante
Denisa
Reclame

16 gânduri despre „Zi aniversara – 3 ani

  1. Multumim tuturor din suflet pentru urari si pentru felicitarile voastre din inima! Suntem fericite sa va avem alaturi de noi in aceasta sarbatoare comuna!!!

  2. Va multumi din toate inimile si va imbratisam cu mare drag pentru toate cuvintele frumoasa, pentru urari si incurajari, dar mai ales va multumim pentru ca sunteti alatuir de noi si de micutii nostri in "calatoria" noastra impreuna! Sa ne traiasca micutii!

  3. La multi ani, sa va traiasa, sa aiba parte de bucurii, noroc, putere sa isi implineasca dorintele si cel mai important multa sanatate pentru cei mici si pentru cei mari.Trebuie sa recunosc ca nu stiam povestea blogului:), fascinant cum a luat nasterea calatoria voastra impreuna, pare de-a dreptul magic:)

  4. La multi ani cu sanatate si numai bucurii!Iar voua parintilor sanatate, putere si rabdare sa le oferiti o copilarie de care sa isi aminteasca, peste ani, cu mult drag! va pup

  5. Va multumim dragele noastre ca sunteti alaturi de noi in aceste momente de bucurie. Ne face mare placere sa impartasim cu voi fericirea noastra ca mamici. Urarile voastre ne merg direct la inima.

  6. La multi ani copii frumosi! 3 ani e o varsta superba, sa va bucurati alaturi de ei mamici, tatici si bunici! Pupici multi pe obraji bucalati.

  7. LA MULTI ANI,dragi copii,sa creste mari si frumosi,iar cararile vietii sa va duca acolo unde-si doresc parintii vostri,intr-un loc minunat care sa va implineasca visele voastre de copii frumosi!Cu dragoste,multi pupici si imbratisari!

  8. La multi ani cu sanatate! Copilasii vostri sa aiba parte de tot binele din lume, sa aiba parte de multa iubire si intelepciune.Va imbratisez cu drag!

  9. La multi ani frumosi, cu sanatate, bucurii si zambete, imbratisari de la ingeri!Pupici veseli si o soarta buna va doresc din tot sufletul!

  10. La multi ani! Dumnezeu sa va binecuvanteze pasii in viata numai cu bucurii, progrese si impliniri si sa-i bucurati vesnic pe parintii vostri!

Comentariile sunt închise