Micii premianti ai Concursului National – Iasi, 2011


  Petrecerea timpul alaturi de copil confectionand mici si originale opere de creatie artistica, invatandu-i noi tehnici de desen si pictura, realizand colaje sau jucarii poate aduce satisfactii nenumarate echipei mama-copil. Pe langa aceste satisfactii se numara si aceea de a-ti vedea micutul creator premiat. Cu timpul copilul invata ca munca lui este rasplatita, ca pentru a obtine ceva frumos este nevoie de mici eforturi, dupa puterile lui. Aceasta joaca creativa il invata foarte multe despre viata si despre relatiile umane.
   Pentru ca micutii nostri, Dante si Matei, au participat cu entuziasm la ultimul concurs national organizat pe site-ul Activitati creative pentru copii pentru copii, concursul avand ca tema propusa: „Picteaza cu mine copaci si frunze de toamna!”(o tema foarte generoasa), eforturile lor au fost rasplatite cu drag si generozitate de catre inimoasa Mihaela, alaturi de sponsorii generosi ce i-au fost alaturi. 

Lucrarile premiate, asa cum au fost publicate, la acest Concursul National „Picteaza cu mine Copacei si frunze de toamna” au fost:

 
„Premiul pentru originalitate – Dante Oprişanu, 3 ani, Brăila
2 reviste Luminiţa şi 2 cărţi de colorat Lazy Town” 
si

s

 Copacei- pictura prin imprimare cu punga cu bule de aer  (Matei)

„Un premiu special pentru Matei
: Fifi Supercartea de colorat cu exerciţii nr. 1 „ 
     Ne mandrim, astfel, cu inca doua diplome – minunat realizate si oferite de Mihaela – ce vor veni sa completeze colectia de dimplome obtinute la concursurile de creatie ale site-ului Activitati creative pentru copii. Multumim, astfel, organizatoarei aceastui concurs national pentru ocaziile de a participa la concursurile sale! 
    In plus, stradania noastre ca mame s-a materializat intr-un nou premiu oferit de catre organizatoarea concursului:
    „Premiul pentru cel mai activ îndrumător – Maria Matei (1carte din Seria Idei Creative de la Editura Casa), mama lui Rareş Matei Blănaru (un premiu acordat special pentru răbdarea cu care ne descrie tehnici de lucru complexe şi creativitatea de care dă permanent dovadă). Maria, îţi mulţumesc atât ţie, cât şi lui Vali, pentru exemplul pe care-l oferiţi zi de zi mămicilor atât pe blogurile voastre, cât şi pe alte site-uri şi bloguri.”

 

   Bucuria lui Dante in fata premiilor primite este evidenta, iar dorinta lui de joaca creativa i-a dat inspiratia de a crea pe Fifi (protagonista carticelelor primite) din plastilina. Nu am avut nici o sovaiala sa ma apuc de lucru imediat.
   Un nou concurs se desfasoara acum pe situl Mihaelei, de aceasta data este un concurs pentru mamici, un concurs de idei in care sa  marturisiti  împreună propria reţetă pe care o aplicaţi în stabilirea limitelor în educarea copiilor voştri, indiferent că sunteţi părinţi, bunici sau cadre didactice: Pana unde merge dragostea parinteasca.
     Va invit sa participati in numar cat mai mare, mi se pare foarte important acest schimb de idei pentru ca impreuna sa ne unim fortele in indeplinirea unui obiectiv comun: educarea cat mai eficienta si placuta a copiilor nostri.
by vavaly & Maria
Anunțuri

5 gânduri despre „Micii premianti ai Concursului National – Iasi, 2011

  1. @Alinutza, copiii nostri sunt deja obisnuiti sa isi vada realizarile si aprecierile in paginile blogului, e o incantare petru ei. @Liuba multumim ca esti alaturi de noi si de realizarile micutilor nostri. Dante si Matei au deja o colectie frumoasa de diplome obtinute la astfel de concursuri. Harnicia le este rasplatita pe deplin.

  2. Felicitari pentru minunatele creatii si bineinteles pentru premii! Sa le citit si lor comentariile, sigur le va face mare bucurie! Stiu de la ai mei '))

  3. Foarte frumoase lucrarile voastre! felicitari si micutilor harnicuti si mamicilor perseverente. :)Foarte frumoase si diplomele.

Comentariile sunt închise