Etichete

, ,


made by vavaly & Dante
       Intotdeauna mi-am dorit sa nu uit datele de nastere ale prietenilor, rudelor si cunoscutilor dragi mie, pe care imi doresc sa ii sarbatoresc, sa le inseninez ziua aniversara cu o surpriza sau doar cu o simpla urare.  Dar, de multe ori imi amintesc de aceste date dupa ce ele au trecut deja. Am incercat sa notez pe un calendar mai vechi aceste date, dar cu timpul acea foaie numai arata atat de bine, am scos-o din perete si s-a ratacit. Metoda de a nota in telefon si a pune alarme iarasi nu este pe gustul meu. 
     Asa ca atunci cand Maria m-a provocat sa realizam un calendar aniversar haios, m-am apucat cu entuziasm si mare placere de lucru.  Rezultatul muncii noastre a rasplatit din plin efortul depus. 
    Cum se procedeaza pentru a confectiona un astfel de calendar:

made by Maria
made by vavaly & Dante

   Se ia o coala de carton de dimensiunea pe care o dorim sa o dam calendarului. Se decoreaza asa cum doreste fiecare in culorile dorite. Pe calendarul mare, verde, eu am lipit foaie de ambalaj pentru a-i da un fundal vesel. Peste acest fundal se lipesc fasii de hartie ce vor deveni buzunare in care sa introducem cartonase pe care sa notam numele aniversatilor. Se confectioneaza 12 buzunararse, decorate dupa imaginatia fiecaruia. La unul din calendare am decorat cu fluturi obtinuti prin perforare deco, la calendarul mare am confectionat fiecare buzunar in parte pe care am lipit impreuna cu copilul cate un animalut din hartie gumata. In aceste buzunarase se introduc cartonase pe care sa notam data si numele persoanelor dragi ce vor fi aniversate in luna respectiva.  

    Aceste calendare pot avea multiple utilizari: ca remindere pentru diverse activitati ce urmeaza a fi facute in cursul unei luni, ca si orare pentru scoala, confectionand  5 buzunarase  in care sa introducem cartonase cu orarul zilei respective. 
   Pot constitui si un frumos cadou pentru o persoana draga, sigur vor face mare placere persoanei ce le va primi si le va pune la loc de cinste. Oricine isi doreste sa nu uite datele aniversare ale rudelor si prietenilor. Spor la lucru si inspiratie maxima!
                                                                  by vavaly
Anunțuri