Concurenti si premianti deopotriva!


    Acest post este unul de multumire catre prietena atelierului nostru virtual, un om minunat, o sursa de inspiratie minunata in lucrul cu copii si o mama deosebit de sufletista. Mihaela este una dintre mamicile pe care le indragim nu numai pentru minunatele ei creatii alaturi de copii, dar si pentru frumoasele teme pe care le alege pentru lucrul cu copiii, dar si pentru ocaziile in care am descoperit ca si micutii nostri matei si Dante pot lucra dupa o tema data.
    Concursul „Picteaza cu mine fluturasi” a fost un succes din punctul meu de vedere, prin faptul ca a descoperit nenumarate tehnici si incantatoare lucrari prin care pot fi reprezentati fluturasii, iar Maratonul fluturasilor nostri este desigur un record al Atelierului nostru: cele mai multe lucrari creeate de micutii nostri (61), intr-un timp record (4 zile), pe o tema data (Picteaza cu mine fluturasi). Confectionarea fluturasilor nu a fost deloc istovitoare, ci creeand in joaca cu Matei si dante, am descoperit noi si noi modalitati de confectionare a acestora, bucurandu-ne de fiecare rezultat in parte.
Si pentru ca Mihaela rasplateste intotdeuna joaca creativa a micutilor participanti, va impartasesc si voua bucuria noastra – frumoasele diplome care au insotit premiile castigate in concurs:
    Multumim inca o data Mihaelei pentru oportunitatea oferita, pentru premiile incantatoare si anuntam degraba participarea in noul ei concurs: „Picteaza cu mine pesti”, invitandu-va sa va alaturati noua, caci va veti imbogati toate cate credeti ca le stiati despre pesti cu imaginatia minunata a copiilor participanti.
by Maria
Anunțuri

2 gânduri despre „Concurenti si premianti deopotriva!

Comentariile sunt închise