Masti pentru copii


     Orice copil este fascinat de personaje precum Zoro, Batman si alti super-eroi. Cred ca aceasta fascinatie vine cumva si din atractia si interesul pe care il starnesc mastile pe care acestia le poarta. Pornind de la aceasta idee am incercat si eu sa creez impreuna cu micutul meu cateva astfel de masti. Desi ne dorim o colectie mai mare, deocamdata va prezentam doua dintre cele mai reusite ale noastre.
    Cum se confectioneaza? Dintr-un carton colorat se decupeaza forma mastii (eu am gasit un sablon intr-o carte dar poate fi desenata cu putina indemanare si fara sablon). Se decupeaza dupa contur, se dau cate doua gauri in partile laterale prin care va fi introdus snurul de prindere dupa urechile copilului. Urmeaza partea cea mai interesanta si anume decorarea dupa imaginatia fiecaruia cu mijloacele aflate la dispozitie: carioci, acuarele, degetele, glitter si altele.
     Dante este foarte mandru de aceste masti ale lui, ba chiar a iesit cu ele afara atragand privirile si intrebarile celorlalti copii.
      Spor la lucru!

                                                                                                           by vavaly

Reclame

2 gânduri despre “Masti pentru copii

Comentariile sunt închise.