Bloc "zgarie nori" din cutie de suc


      Aveti o cutie de suc si va intrebati ce ati putea face cu ea? Piticul are „frumosul” obicei de a lasa creioanele colorate sau mai grav, cariocile, exact acolo unde nu ar trebui sa fie? Atunci solutia este la indemana: realizati impreuna un recipient amuzant pentru acestea. 
      Se ia o cutie mare de suc , de 2 litri, se taie partea de sus, capacul. Se decupeaza dupa marimea cutiei coli de hartie lucioasa colorata. Se realizaza mici ferestre astfel: se indoaie coala de hartie si se fac mici crestaturi, astfel incat prin indoirea alternativa sa se obtina mici dreptunghiuri ce vor fi taiate. Prin aceasta metoda raman si resturi de hatie crestata pentru a da un efect de relief ferestrelor create. Prin aceste dreptunghiuri-ferestre se pot zari culorile initiale ale cutiei , creaindu-se o alternanta de culori astfel incat sa avem iluzia ca fiecare locatar are alt decor in apartamentul sau. 
     Se lipesc aceste coli de hartie lucioasa decupata si gata: aveti cel mai haios „zgarie nori” cu o foarte buna utilitate; suport pentru creioanele colorate. Copilul va fi foarte incantat ca a realizat cu manutele lui acest lucru si ii va respecta pe cat posibil destinatia. 
                              by vavaly & Dante
Reclame

Un gând despre “Bloc "zgarie nori" din cutie de suc

Comentariile sunt închise.