Premii I in Concursul National de Paste, Iasi 2011


    Rezultatele dosebite obtinute la concursul national „Martisor 2011” organizat de Asociatia Cultural- Stiintifica ” Vasile Pogor” Iasi  in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi -a incurajat sa participam impreuna cu Mihaela, de pe blogul Cutia Creatiilor si la Expozitia Nationala- Concurs ” Sfintele Pasti 2011″. 

    Expozitia Nationala – Concurs “Sfintele Pasti 2011″ reprezinta o activitate de valorizare si pastrare a traditiilor nationale. La expozitie au participa atat elevii cat si cadre didactice. Toate lucrarile au intrat intr-un sistem de premiere si au fost decernate trofee, premii si mentiuni. Lucrarile noastre au fost castigatoarele a doua premii I, iar bucuria premierii o impartasim si prietenilor Atelierului nostru de creatie cu promisiunea de a participa si la viitoare expozitii de creatie organizate de Asociatia Cultural- Stiintifica ” Vasile Pogor” Iasi .
     La aceasta expozitie, conform regulamentului, au participat: prescolari, elevi, studenti, cadre didactice si alte categorii de persoane.
     La acesta expozitie – concurs s-a participat grupat: un cadru didactic a coordonat minim 5 elevi sau un instructor din cadrul asociatiilor a coordonat minim 5 participanti. Nu s-au admis participari individuale sau mai putin de 5, lucrarile fiind descalificate automat. 

   Impreuna cu d-na Mihaela Serban, cadru didactic si talentata coordonatoare a grupului nostru de creatie format din cinci elevi si doi adulti – vavaly si subsemnata am format o colectie de 8 lucrari – felicitari si un colaj. Am participat la aceasta expozitie cu tema martisorului alaturi de participanti din toata țara, insumând un numar impresionant de participanti si deci tot atatea lucrari: icoane, icoane pictate pe sticla, tablouri, felicitari, decoratiuni si alte diferite creatii handmade, precum si colaje cu tema pascala. 

     Fiind o competitie de lucrari, s-au acordat trofee, premii I, II, II si mentiuni, iar coordonatorii au primit cate o diploma de coordonator. Premierea a fost anuntata pe  www.didactic.ro şi http://www.edu.ro
    Trebuie sa mentionez ca intreaga echipa aflata sub indrumarea d-nei Mihaela Serban a avut lucrari apreciate cu Premiul I si ii multumim din suflet pentru oportunitatea de a participa la aceasta Expozitie- Concurs la nivel national. A fost o incantare sa participam alaturi de dansa, dar mai ales sa ne alaturam unora dintre cei mai talentati copii din cadrul acestei expozitii si pe care ii aplaudam din toate inimile!!
by Maria

Anunțuri