Tablou in relief cu floricica


    De multe ori ni se intampla sa vedem o bucata de carton cu o culoare frumoasa, sa avem o rama prin casa ramasa de la cine stie ce . In joaca cu copilul putem folosi toate aceste materiale in mod placut si creativ. Chiar daca rezultatul nu este o opera de arta, ajuta la dezvoltarea abilitatilor micutului, la dezvoltarea imaginatiei si de ce nu la dezvoltarea gustului pentru frumos. Noi am realizat o floricica dintr-o bucata de carton galben ramasa de la un material promotional, cateva bucatele de hartie si carton, o rama de lemn ce fusese imbracata cu altceva ce nu ne mai era folositor. Un pic de lipici cu sclipici, cateva stelute si gata micuta noastra floare. Tehnica pe care am folosit-o este cea de la crearea peisajului cu crocodili, zgariem bucatelele de carton si le indoim formand piese in relief.

                                                                                                     by vavaly

Anunțuri

3 gânduri despre „Tablou in relief cu floricica

  1. Da Amy, deja avem o colectie de creatii ale noastra, a fost o iarna plina si nu are decat doi anisori jumatate. MA intreb cand va fi la gradinita si va invata si acolo lucruri noi cum va fi, mai ales ca il voi inscrie la sectia de arta si creatie ca optiune suplimentara. Liuba, chiar ca din nimic am realizat acest tablou, dar era prea frumos acel carton galben ca sa il arunc pur si simplu.

  2. Si astfel a iesit un superb tablou pentru camera copilului. ce incantat va fi Dante peste cativa anisori cand veti face o retrospectiva a decoratiunilor camerei lui si ii vei zice ca tablourile de pe pereti sunt facute de manutele lui alaturi de grija ta.

Comentariile sunt închise