Copii si ingerii


    Despre  copii si despre credinta:

„Copiii nu au DEFINITIE pentru credinta, ei cer asteptand sa primeasca, ei intind manutele dupa jucarie siguri ca o vor primi. Aceasta este credinta pe care sa o invatam si noi. Ei iarta usor, lucururi grave din punctul moral-adult de vedere, ei tin familia unita prin dragostea lor, pe care adultii o separa prin ura lor.
Copiii sunt iubire, credinta, smerenie si bucurie. Dar  si inocenta! Adultii ar fi firesc sa capete intelepciune, discernamant… Insa in timp ce toti copiii sunt la fel, adultii nu sunt la fel; alte familii, alte responsabilitati, alt temperament, asteptari, morala bine-rau… un ego cam bizar.

    Copiii nu-si fac rele mari, strategice, minciuni ucigatoare…doar „adultii” sunt capabili de astfel de decaderi. Copiii traiesc mereu Craciunul, in fiecare zi!
  …asta nu inseamna ca e „rau” sa fii adult, ci ca e bine sa invatam si de la copii ce nu putem invata de la ceilalti sau din carti.
    Copiii iubesc pe Dumnezeu fara sa fi citit vreodata Biblia, noi ne interpunem logica si daca citim zeci de acatiste. Ei iubesc, ceea ce noi suntem obositi sa mai facem..desi tocmai iubirea ilogica ne regenereaza.”
by Maria
Anunțuri