Rares Costin si AnaRares Costin & Ana
  Rares si Ana sunt minunatii prieteni cu care ne-am petrecut intreaga vara, trecuta, jucandu-ne, noi – cei din clubul lui Mickey Mouse: Mihaela & Delia si Maria & Matei formand – asa cum ne place noua sa ne alintam – Trupa lui Mickey. 
Mai mult, am avut saptamani intregi cand cu pachetele de mancare si termosuri, iaurturi si deserturi savuroase si hainute de schimb la purtator ( a se citi la carucioarele bebelusilor) ne-am bucurat de soarele varatic, de umbra stejarilor batrani din parc, de aerul umezit de fantana arteziana inconjurata de bancile de lemn imbatranite, de jocul copiilor nostri; Rares, Delia si Matei, de pauza lor de somn de la pranzul zilei cand ne desfatam, in tacere, cu cate o inghetata sau uneori doar cu cate o cafea, pentru ca dupa amiezile sa reluam jocul copilaros in iarba odihnita, printre florile roz de trifoi, alergand de mana cu prichindeii nostri dupa pasari.
Alteori, dupa ce rabdarea lor se epuiza incercand sa ne imite desenele de pe asfalt, ne multumeam doar sa culegem conuri de pin, conuri mici si mari, conuri mirosind a rasina, conuri pe care Delia si Matei le asezau cu manutele lor mici in camioanele lor de plastic si cu care plecau intr-o scurta calatorie, urmati indeaproape de Rares cu pasii lui mici si repezi ca si cum ar fi prins aripi sub imbratisarea tandra a Anei.
Mai jos sunt fotografii de album cu Rares Costin marea iubire din viata Anei; sufletul si lumina ochilor ei si cea mai mare bucurie vie, palpabila, pe care Dumnezeu i-a daruit-o!


„Ma intreb ce’ar zice mami daca …?!”
„Hei, incotro e Marea neagra?”
La piscina
Mami, canta-mi ceva!
Rares, sofer fara permis
by Maria
Reclame

Un gând despre „Rares Costin si Ana

  1. Rares este cel mai frumos nepot pe care il poate avea o matusa.El este baiatul pe care mi l-am dorit intotdeauna.Rares si Andreea, fetita mea de 9 ani, sunt razele de soare din vietile noastre, a tuturor celor care acum ii veghem si le aratam drumul drept in viata.Ii iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.

Comentariile sunt închise