Cauta perechea!


    Jocul „Cauta perechea!” e un joc foarte usor si la indemana oricui, dar mai ales nu necesita jucarii scumpe ori sofisticate.

 

Pentru acest joc am cotrobait prin sertarele lui Matei si profit de joc si de sezonul care va veni ca sa-l obisnuiesc cu purtatul manusilor, asa ca iata, am gasit patru perechi de manusi. Surprizator, nu?!

Doi ursi mici si cafenii, precum si un catel cantaret au deja cate o manusa pe labutele lor pufoase, asa ca Matei le vine in ajutor si-i ajuta sa-si gaseasca fiecare perechea ratacita.

Matei e incantat de joc pana in momentul cand incearca sa-i aseze pe labuta, manusa, catelului. Catelul se cam impotriveste si Matei decide ca mai bine poarta el manusa.

    Oricum jocul e un succes caci Matei agasit perechea potrivita, a daruit-o celui care ii lipsea, iar jocul a continuat cu o alta pereche de manusi.

In alta varianta a jocului vom mai incerca cu 3 perechi de ciorapi colorati, dar sunt convinsa ca jocul poate capata nenumarate variante, ba chiar la nivelul avansat al jocului se pot amesteca diverse articole de imbracaminte, iar copilul va incerca sa gaseasca caciuli, fulare si manusi si sa le grupeze pe categorii.

by Maria
Anunțuri