Colaj My friends Tigger and Pooh


Delia & Matei

 

 In atelierul de creatie este astazi multa forfota; Delia si Matei isi aranjeaza pe masa de lucru materialele necesare colajelelor. Delia este fan Mickey Mouse, dar stie mai toate personajele din desenele animate pentru varsta ei, astfel incat la vederea lui Plus, Tigrila, Darby si a celorlalti amici veselia capata sclipiri de entuziasm in ochii azurii ai Deliei.
Delia, foto by Matei
   Obisnuiti deja cu maniera in care prind viata colajele, Delia si Matei manuiesc cu multa indemanare stick-urile cu lipici si decid, ca semn de independenta artistica, locul personajelor pe colile inca albe.

 

 

Delia & Mihaela

Matei are ca tema de colaj pe Barney, Thomas si Bob, dar se pare ca e mai atras de aparatul de fotografiat si insista sa o fotografieze pe Delia. Asa ca Atelierul de creatie capata si o alta ramura artistica, cea de fotografie. Il lasam pe Matei sa se bucure de noua pasiune si Deliei ii oferim titlu de „V.I.P having Fun”, cu Mihaela (mami), ca asistenta personala si Matei, bineinteles, staff photographer.

 

foto by Matei
foto by Matei
    Delia isi intra usor in rol, total absorbita de Winnie-the-Pohh, Darby si Tigger; le aseaza studios intr-un joc de ea stiut, ca un regizor sobru, concentrat pe opera sa.   Matei ii surprinde jocul cu instantanee reusite si frumos incadrate reprezentand-o pe Delia in plin proces de creatie.

 

Delia, foto by Matei

 

Colajul My friends Tigger and Pooh e aproape de final, Delia il priveste admirativ, primeste aplauzele asistentilor si hotaram in unanimitate ca mici artisti au nevoie de o pauza de joaca, spre nemultumirea lui Matei care insista ca pictorialul Deliei nu e incheiat.
colaj My friends, by Delia

   Asa ca facem un ultim instantaneu si ii lasam sa-si aleaga urmatorul joc interesant, desene in faina, dar despre acesta veti citi in urmatorul articol despre Atelierul de creatie.

by Maria
Reclame